Newland Products is een familiebedrijf met jarenlange ervaring als stuwende kracht in de Home Improvement markt. De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest te onderzoeken hoe wij uw leefklimaat, kostenvriendelijk, kunnen verbeteren.

foto van Newland Products.

Iedereen kent de warme zomers waarbij het gezoem van muggen uw nachtrust verstoord.
 
Ook krijgen wij in Nederland te maken met meer en nieuw ongedierte. Een voorbeeld hier van is de tijgermug die zelfs voor ziekte kan zorgen.

De oplossing voor beide problemen is het plaatsen van rolhorren. Hiervoor hebben wij Doe het Zelf pakketten RaamRolhorren in 7 formaten ontwikkeld. Deze kunt u passend maken voor dak(kantel)vensters en zijn te plaatsen op of in raamkozijnen.

Onze Raamrolhoreen zijn altijd uitgevoerd met een teruglooprem en worden geleverd tegen scherpe prijzen met een heldere montageinstructie.
 
Mocht u een kant en klaar product wensen dan is dat bij Newlandproducts mogelijk, het enige wat u hoeft aan te geven is de breedte en hoogtemaat in milimeters en of de rolhor op het kozijn of in het kozijn wordt geplaatst. Wij leveren deze dan op maat aan.

De levertijd voor maatwerk is binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling. Wij geven de planning van uw bestelling meteen aan.

Newland Products heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. We bezoeken onze partners periodiek om onder andere de werkomstandigheden en milieustandaarden kritisch te bekijken. U kan en mag van ons verwachten dat wij dit doen.


Eigen producten
Onze cultuur

Open, eerlijk en direct. Zo kunnen we onze cultuur het best omschrijven.
Wij richten ons op continuïteit en onze ambitie is om u als klant een ambassadeur voor Newland Products te kunnen maken. U bepaalt het succes van onze dienstverlening.

Wil u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.